fredag lördag söndag.

jag börjar få kläm på det här nu asså! jag har faktiskt lärt mig hur man ändrar massa inställningar oh shit, så det ska jag göra. nån gång. när jag får tid.

helgen har ju inte vart party iaf. eller jo. i fredags vare ju party, men det gills inte för det va så jävla dött så det finns bara inte. 
och ikväll va det ju i och för sig också party. 50-års party. långt ut åt helvete i skogen nån stans mot rejmyre. eller så va det simonstorp. eller det kanske är samma sak? är inte så insatt ..      det fanns i alla fall ingen teckning 8-)
hur som helst så va det en jävla tur att emelie fanns där för att rädda mig, annars hade jag nog inte överlevt bland alla vuxna som jämt ska sitta kvar vid matbordet och snacka hur mycket kaffe de dricker per dag och att grannen skaffat hund två timmar efter att ha käkat klart. 
men julia blir nog utsedd till kvällens partydrottning. sju glas av det där som hon drack (fruktsoda & såndär smaktillsats, som för övrigt var knallblå). det hela slutade med ett antal toabesök och tupplur i soffan.
mor & far, dom va party! båda börjar dricka. båda tar för givet att den andra kör hem. båda blir lika förvånade när den andra säger "men vadå, DU kör ju?"

nae, nog snackat o party nu. imorn äre söndag, eller nu äre söndag, och har varit två timmar och fyrtiosju minuter. det är i alla fall tänkt att jag ska spendera dagen med mauro, så jag borde nog gå och sussa nu, vilket jag också ska. för att över huvud taget orka upp sen liksom.


puss&natt, eller nåt.


Kommentarer
Postat av: Emelie

haha, värsta draget, medelåldern var nog 50.. haha men shit thesame xd <3

2008-10-06 @ 20:52:05
URL: http://justdust.blogg.se/
Postat av: Geccod

Haha, det låter inte som om jag missade något med andra ord. ;-)

2008-10-07 @ 18:02:41
URL: http://geccod.blogg.se/

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0