vecka elva.

den här veckan har varit.. bra. mycket bra.

i måndags övertalade zara mig att komma och dela säng henne. hon var ensam hela veckan och vågade inte sova själv 8-) man måste ju ställa upp för laget liksom. vi kollade på jordens töntigaste skräckfilm, även om jag var väldigt rädd just för tillfället. men det va ju faktiskt natt och zara hade somnat :|

onsdag, och vi slutade som vanligt elva. någonting måste gått snett, för anton och jag stannade kvar i skolan till två (?!)
vi traskade till stan och köpte winerbröd och sedan tillbaka för att hålla frans sällskap. (han med sitt jävla specialschema)

och helgen då. i fredags vare mys med zara & freddie först, sen vidare på fest i skarphagen. där träffade man på några trogna kunskapare, olle svensson, gusten & gustav jennerfors. plus några bruds. men jag kände att jag skulle lägga krutet på lördagen, så jag drog hem ganska tidigt. gick vilse i skarphagen. halv ett, inte en käft ute att fråga.

oooooch nu lördag. tog med mig eric & becca ut till nicole i krokek och partade ganska fint. riktigt nice. grät även en svätt med tanke på vem som vann melodifestivalen. seriöst sverige? var det det bästa ni kunde åstakomma? :| shaaaame on you!

nu sitter jag.. här. och väntar på mat. rispasta mmmmmmmmh! <3<3<3<33<3<3<3<333okej. det här blev tidernas längsta inlägg. jag tvivlar på att någon ens lyckats läsa ända hit utan att somna?
okej. jag ska sluta nu. nu..jättejättestor bild på mig när jag är på pusshumör......

Kommentarer
Postat av: jeeeeennifer

ELSA ÄR SNYGGING!

2009-03-17 @ 11:36:32
URL: http://jefer.blogg.se/

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0