still greece.

midsommar och fullt os (ozou?)!

grekland.

lever livet! har hittils sen vi kom hit (i lordags) gatt pa stan ikladd burka (for att dolja mitt brada face), snorklat naken, fatt en miljon myggbett, varav ett pa ogonlocket..
till var stora fortvivlan finns killen som forfoljde oss forra aret kvar, och upptackte oss redan forsta kvallen. big fail. vi gar inte ut i onodan om man sager sa.

nasta steg i livet ar att inforskaffa en bat av mindre modell, uppfinna ett medel som utrotar ALLA myggor, kopa vykort och undvika farliga killar. fira midsommar ska man tydligen gora ocksa. blommor i haret ar ett maste.

saknar dock sverige nar jag tanker pa grillkrydda och marabou. annars sa klarar jag mig fint. vi hors nar vi hors. pusspuss&kram.

dan före dan.

elsa (2), hämnden KOMMER vara ljuv. jag KOMMER ta en bild på dig någon gång under dessa 16 dagar när du minst anar det och när du är SKITFUL! du har startat krig, och det har bara börjat.

det framgick väl ganska tydligt i förra inlägget, men vi sticker alltså till grekland imorn. all in! botten upp! you name it, nu kör vi.

elsa2 gästbloggar (i hemlighet) hihi

TAGGA GREKLAND !!!
Vi ska sola, bada, sova siesta och ha det så jävla bra!
Så här taggad va elsa i fjällen tidigare i år och jag hoppas hon är 100gånger mer taggad nu fan!

Nu tar vi över Thassos och senare världen! Living on a prayer.

panik.

jag HATAR att packa. när alla andra får resfeber får jag packfeber. kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ha med mig och är livrädd för att glömma nåt. men nu är jag i alla fall klar till 95%. har ställt klockan tidigt imorn för att hinna fixa det sista innan jobbet. gaaaaaaah!

in action vid hårslingning igår. resultat: great!

sista minuten.eftersom jag jobbar imorn och på torsdag blev det sista minuten shopping idag, för flipflops klarar man sig fan inte utan. sololja, vaxningsremsor och en necessär hittade jag också. necessären är i samet så den kan jag mysa med om jag känner mig ensam.

.. annars ska jag snart iväg och titta på fotboll. nej, jag har inte feber. nej, jag har inte blivit mutad. men gratis är det, och någon gång måste väl bli den första? men ja, jag skäms!

hit me.

det slog mig just att det bara är tre dagar kvar tills jag flyr landet. det slog mig just att jag har tusen saker att göra innan dess. det slog mig just att mitt rum ser ut som ett bombnedslag. det slog mig just att jag inte har några flipflops.

brön.bakar scones så att det blir tyst på mamma. har till och med varit och handlat marmelad. seriöst. har ALDRIG förstått varför man gör hål med gaffeln sådär, och då har jag ändå mvg i hemkunskap. det måste vara ett meningslöst jävla påhitt helt enkelt.

maja sunglasses.jag har blivit ett djur. jag har allt som går att finna i leopardväg, förutom en livs levande sådan. men det är nog lika bra. vet inte hur det skulle funka med tanke på att jag redan har ett galet kattdjur i huset. han är ganska farlig, faktiskt. raarw.

biljard.

är egentligen helt slut efter mycket jobb och lite sömn, men jag känner att jag bara måste åka och briljera i biljard då jag förlust eller vit flagg inte finns på kartan.

UPPDATE:
too easy. två segrar av två möjliga. pretty good.

(nej, det är inte photpshop, han ser ut så) <3

beccas sweet 18.
gårdagen var.. upplevelserik. minst sagt. både bra och dåligt, både blött och torrt, både intressant och ointressant, både svart och vitt, både 17 och 18. lite som kebab - säger man inget annat får man allt på, vare sig man vill eller inte.

good girl.kom hem från avslutningen med två g, ett mvg och resten vg. och ett stipendium.
god damn i've done really good!

fick även reda på att praktiken till tyskland i höst är klar. jag ska alltså spendera en månad i streck med BARA anton. holly shit. ena stunden dansar vi som maniacs på krogen, andra skriker vi på varandra som syskon. det ska minst sagt bli intressant.

och btw - SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOHOHOHOOOV!

once again.

favorit i repris. 14 grader och regn på skolavslutningen. just like last year. tack och lov ska vi vara innomhus. har klätt mig så att jag ska klara en eventuell översvämmning. gummistövlar, gallonbyxor och regnhatt. (converse, strumpbyxor och kavaj). när vi hörs nästa gång har jag klarat tvåan, och gått på mitt sista sommarlov innan vuxenlivet startar for real.student 2010.har förutom en liten visit på jimmys utspring hållit mig undan studenterna idag. inte för att jag är avundsjuk, för det är jag inte. det kommer vara tusen gånger värre om två år när vi redan tagit studenten och måste lida genom att se 93:ornas studentlycka.

utgång. inte utgång. utgång. inte utgång. inte utgång. med tanke på vädret behöver jag inte ens ha dåligt samvete över att jag stannar hemma idag. dessutom är jag ju inte ens student 2010. kör fullt ös imorn i stället då vi ska fira becca och SOMMAR(?)LOV. nu ska jag äta popcorn, måla naglarna och titta på tv!

guldblond.nästan apnöjd med håret. guldblondt och någon centimeter kortare. just like i wanted. ska lägga i blonda slingor någon dag när zara har tid att hjälpa mig också. men so far so good.

got your back.blommig skapelse i form av en klänning. försommar. midsommar. sensommar. älskar ryggen.

hemmafru.
medans min vänskapskrets är ute och ränner på krogen städar jag mitt rum i nya skor och försöker svälja så sällan som möjligt för att slippa smärtan i halsen.
ain't life worth living? :D

dagen d.

min starkaste känsla just nu är skräckblandad förtjusning. om 30 minuter sitter jag i frisörstolen, och det bästa vore nog om jag var fastspännd så att jag inte kan springa där ifrån. så om ni ser mig gå runt i mössa hela sommaren kan ni nog räkna med att jag aldrig mer kommer gå till en frisör igen.

hatkärlek.antingen så älskar man den eller så hatar man den. jag älskar den.


morr.

förstår ni hur mycket jag ville vinna brännbollsturneringen när jag åkte dit trots att jag är mer eller mindre dödssjuk? förstår ni hur min värld rasade när det bara var fyra tappra själar från min klass där? förstår ni hur mycket jag HATAR dom som inte kom?

sitter och gråter samtidigt som jag försöker kurera min hals med blåbärste. ska åka och jobba om en timma och det vore ju bra om jag kunde få fram något mer än snörvel och host tills dess. INTE utgång ikväll. imorn kanske? med mitt nyfärgade hår. guld.


girls night out.

med brudarna och didde. misslyckad korvgrillning och skratt. våghals som ledde till fejkat näsblod och the worse pizzaoder ever. avslutades som grädde på moset på hugo med guzzar och gratisdrinkar.
nej.

nej jag är inte avliden. men jag är lite död efter tre dagars festande och en lång dag på jobbet. klockan halv fem blev jag sjuk också. pang barra. har sovit sen sex och tänker nu fortsätta med det. peace.

maskinen.

förfestade i gröngräset i solnedgången. alla hade tandställning utom jag. kände mig annorlunda. gick till otten. trängdes bland vita mössor. hoppade och skrek i takt med maskinens brutala och känsliga texter. blev hörselskadad för resten av natten. älskade läget.
lillsjön.
efter volleybollen igår åkte vi till lillsjön. om vi säger så här: vissa är badkrukor och vissa inte. jag placerar mig själv i den sistnämda kategorin och grabbarna i den första.

efter badet åkte vi på roadtrip till jennifer och till gusum. vi stötte på rökmonstret från lost när vi sladdade på en grusparkering. det resulterade i att JAG fick tvätta hela bilen med en jävla svamp med skaft. och inte fick jag nån korv heller.

folkis parkis.
stekte järnet med klassen i folkparken idag. volleyboll på amatörnivå. men man kan inte vara bäst på allt. efter blev det roadtrip till lillsjön och gusum. har dock inte tid att lägga upp de bilderna för nu ska jag på't igen och tagga maskinen!


och det jävla bandet.

mitt finaste pärlhalsband gick i kras och rullade i tusen delar över golvet. so what? så jävla nöjd. nu kan jag dö lycklig. nu kan jag med stålthet säga att björn rosenström sjöng "ragnar" rakt in i mina ögon. nu kan jag trots trasiga baser och utesluten muffins inte vara nöjdare. "vuxna människor gör basen själva, tack så mycket, här kommer hultsfredsfestivalen"

björn rosenström.den här bilden tog jag den 13 november 2008. zara och jag var 16 år och planerade olika kuppar för att ta oss in på otten. vi ville inte åt spriten eller festen, vi ville bara åt björn rosenström. vi lyckades inge vidare och det slutade i tragedi och tårar.

idag är det den 2 juni 2010 och zara och jag är 18 år. ikväll spelar björn rosenström på otten. SOM vi har väntat! finner inga ord mer än att det kommer bli underbart, galet, okontrollerbart.

trädgårn.

mös med klassen och några fler på trädgårn igår. tjejer vs. killar. tequila vs. alkoholfritt.
jennifer är numera med körkort hon också, så hon skjutsade med glädje runt på alla. en sak som är säker är att hon aldrig kommer glömma högerregeln..
hey tuesday.

har städat all day long i skolan. ränsade en avloppsbrunn för första och sista gången i mitt liv. luktade avföring och gamla strumpor. något trevligt jag fick höra av håkan va i alla fall att om jag fortsätter så som jag gör nu kommer jag utan problem ha ett mvg i trean. music to my ears.

nu ska jag ta mitt pick och pack och åka och mysa med lill-sebbo en stund innan det blir uppesittarkväll på trädgårn med brudarna i klassen. härliga tider!

RSS 2.0