skräcknatt.

hemma igen efter en kväll med blandade känslor. var mest skräckslagen, men även lite road emellanåt. såg först rec, som vi såg förra sommaren och som är anledning till återföreningen. den var lika vidrig som förra gången trots att vi visste nästan exakt när allt skulle hända. sen såg vi rec 2, som fortsätter precis där 1:an slutade. den var inte lika äcklig faktiskt, blev lite överdrivet.

efter de två första filmerna behövde vi ett break från skräcken och satte på surfs up. de nya animerade filmerna är SÅ mycket bättre än gamla disney. skulle kunnat se den två gånger på raken, så jävla rolig!

jag var helt seriöst nära på att gå hem när de skulle sätta på paranormal activity. ändå satt jag kvar där i soffan. och det var ju inte SÅ farligt ändå? hade nog förväntat mig mycket värre efter vad folk sagt. visste även mycket av vad som skulle hända då jag låtit de som sett den berätta eftersom det är en film jag bestämt att jag aldrig någonsin i hela mitt liv skulle se. men nu är det gjort. snacka om att jag ska skryta!

än så länge känns det faktiskt lugnt, men har ändå en känsla av att jag kommer sova med lampan tänd några nätter fram över..

Kommentarer

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0