stockholm the story.

gud så bra helgen blev. alkohol och cigaretter, risgrynsgröt och julmust, snöbollskrig och colakrig.

fredagen började med saco-mässan i älvsjö. inte världens roligaste kanske men de delade ut massa gratisprylar ja tack. tog sen pendeln in till stan, handlade frukost på willys och sen till lägenheten i hammarbyhöjden. softade hela eftermiddagen framför tv:n innan vi korkade upp. gled runt på stan och flummade. jerusalem kebab? på vägen hem startades årets första snöbollskrig. mulade grabbsen och som hämd fick man en cola slängd över sig? somnade i alla fall sött och trångt allihoppa i en dubbelsäng.

lördagen började med shopping. min ekonomi är inte den bästa just nu så jag nöjde mig med ett gräddvitt baslinne, ett halsband och strumpor. middag i kungshallen. taco bar yes!
drog hem igen för att förfesta. halsade min flaska vin från tyskland i en klunk. sjukt synd att det inte går att få tag på här hemma. så himla gott! åkte in till stan och mötte upp ex-maken för röj. röj blev det. tappade dock bort fimpen och martin som av någon jävla anledning tog tunnelbanan way too far och blev vän med en kontrollant? martina och jag agerade mammor och lyckades tillslut hitta dom. kom hem och däckade sju på morgonen.

på söndagen var det meningen att vi skulle kolla NKs julskyltning som startade 11.50. sov i stället bort hela dagen och panikstädade en timma innan bussen hem till norrköping gick.

förträffligt trevlig helg som sagt, måste garanterat göras om!Kommentarer

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0