weekend.

och nu är jag hemma efter en mycket händelserik helg. party/röj/fest/kalas/ös och allt vad det heter i fredags. vaknade som en stelopererad säl dagen efter av att jennifer flåsade mig i örat och skrek "badhuset!" ungefär. självklart tog vi oss hela skaran då till badhuset i linköping och agerade 18 och 20 år. jättemoget jag lovar. dessutom ett jättebra sätt att glömma bort att man är bakfull.

lördagkvällen bestod sen av drinkar, pomme och pepparkaksbak. dock utan formar och kavel men vi löste det helt okej bra ändå tycker jag. till vår fasa blev sen lägenheten invarderad av fjortisar som tog för sig lite för mycket. och med lite menar jag jättejättemycket. vet inte hur, men på ett par timmar lyckades vi skrämma iväg dem. lugn och ro igen och natten spenderades sen framför första avsnitten av O.C.

en slutsat jag kan dra för övrigt - FAN va snö det kommit! har väl mest hållit oss inomhus under helgen men när vi väl var ute var det ju rena kaoset. och klackarna hamnar på hyllan från och med nu.


Kommentarer

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0