"Ikväll ska vi spela så länge att ni får rulla ut som invalider i rullstolar"

VART i helvete ska jag börja? jo, kan ju till att börja med säga att håkan aldrig har något förband. MEN denna gång visade de några klipp där andra gjort covers på olika låtar. att vänta är ju det värsta så  det va en sjukt rolig idé som ledde till allsång.

helt plötsligt släcktes lamporna och det blev tyst. håkan och bandet kom in på scen och ställde sig på rad och hälsade på publiken. publiken, som bestod av över 10 000. helt sinnessjukt hur mycket folk det var, så himla mäktigt!
det kunde inte ha börjat bättra än med dom där jag kommer från, då det är den klart bästa tempolåten på nya skivan. hela spellistan var nog den bästa någonsin. den hade allt. till och med magiskt men tragiskt och mitt gullbergs kaj paradis som jag aldrig hört live förrut.
och jag älskar att han berättar små historier mellan låtarna, det är alltid något nytt man inte hört förrut. en av dem var om en barndomsvän som körde epa-traktor, följt av en helt galet bra verision av 13. bättre än orginalet.

konfetti i alla färger sprutade ut följt av extranummer i form av nu kan du få mig så lätt, känn ingen sorg för mig göteborg, du är snart där och så vidare. just när man trodde att det var slut på riktigt, stannar håkan kvar på scenen och säger att "en riktig kväll ska sluta med allsång". så spelar han vi två 17 år och hela jävla scandinavium står upp. förhelvete håkan, du är vår hjälte.
barndomsvän som körde epa-traktor, följt av en helt galet bra verision av 13. bättre än orginalet.

konfetti i alla färger sprutade ut och extranummer i form av nu kan du få mig så lätt, känn ingen sorg för mig göteborg, du är snart där och så vidare. just när man trodde att det var slut på riktigt, stannar håkan kvar på scenen och säger att "en riktig kväll ska sluta med allsång". så spelar han vi två 17 år och hela jävla scandinavium står upp.


Kommentarer

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0