uppsala by night.som ni ser, är det mesta ganska.. suddigt. lite så känns det i mitt huvud också. det dunkar fortfarande, två dagar senare. vi började i alla fall hos lisa med bärs och mjölkdrinkar. ut i staden och till någonting som hette birger jarl. förde ett högst failande samtal med vakten om att våran anhängare var i shanghai, men på något jävla vänster blev vi insläppta ändå (20 årsgräns). sen var det dans på högtalare och shotrace fram till klockan tre då bussen tog och till alsike, men lämnade oss med en 40 minuters promenad till sängen. korv, vi behövde korv. statoil. minuten senare hade vi i stället raggat på en taxichaffis som gick med på att köra oss för 50 kronor. score! men eftersom vi inte fick någon korv fixade vi i stället fyrarätters på köksgolvet som bestod av popcorn-toast-cornflakes-jordnötsringar. end of story.

off.

och.. där. va jag klar. sätter mig nu i bilen för att trampa gasen i botten norr ut. kommer att spendera helgen på uppsalas nattklubbar och i stockholms innerstad. det är snuskigt härliga tider jag lever i!


bling.bling bling från H&M. jag minns inte ens när jag bytte örhängen senast, och sen kom jag på att det är för att jag inte har några?! som duger alltså. ringen fick också hänga med, bara för att den är röd.

20.04

jag har packat upp! det gick till och med snabbt. nu kan jag öva simtag på golvet igen.

annars ska jag gå i regnet till sebastian för att klappa på hans ömma rumpa. cykla runt östergötland i regn och rusk för ett sketet projektarbete? crazy motherfuckers.
btw, imorn åker jag till elsa för att göra uppsala och sthlm i helgen. himla bra start på lovet!


it's not a perfect day.

for wearing a hat.
har slutat för dagen på grund av inställd religion. synd att klaga. men i stället har vi fått en hem uppgift som ska vara klar imorn som jag ska försöka ta itu med nu. så ja, jag klagar ändå.

later on är det date med becca på stan. ska lägga pengar på en sminknecessär och andra tråkiga smågrejer. håller i hatten.

brat cat.majs är nice. vadå bortskämd? det är väl ändå bordskick att sitta på en stol och äta från tallrik. att han äter med händerna är en annan sak, bestick är lite svårhanterligt. tror för övrigt att hans favoritmat borde vara tacos, eftersom han ÄLSKAR alla sorters grönsaker och frukt. vi brukar dela på en burk konserverad ananas ibland. du & jag billy, vi har det bra.

att packa upp.finns det något värre? det är hur mycket som helst, och då har jag ändå slängt hälften i tvätten redan. har haft all tid i världen i flera dagar nu, men ändå så sitter jag bara i sängen och glor på väskorna. har hotat mig själv med att dra in studiebidraget om jag inte gör det innan veckan är slut. hoppas det funkar.

slutade halv tolv idag, så efter skolan gick jag och martina och käkade lunch och diskuterade sex och samlevnad på paus. en trekant med maja i the sounds inplanerad jatack!

min man.njuter av att håkan är över allt nu. i tidningen, i intervjuer, på tv, på radio, på scen. tar del av allt jag missat när jag varit borta. får ju rysningar av att bara höra snubben snacka. dör lite. och återuppstår. och njuter. och älskar.

rubrik.

ännu en dag med kära återseende i klassrummen eftersom vi var helklass idag. efter skolan fikade jag med jennifer, lina och martina på fräcka på skvallertorget. kaffe mocca, tack lina, du har säkerligen utvecklat ett nytt beroende! åt pipsvängen med vaniljlatten.

mötte senare upp zara för att vaka över henne då hennes hår kapades några centimeter. gorgeous blev det i alla fall! inhandlade nya vantar och halsduk för rabbatkuponger, inte en dag för tidigt.

på tal om annat - knäckemacka med ägg och kaviar är utan tvekan det jag skulle välja om jag var tvungen att äta samma sak livet ut. no doubt.

tyskland.

har alltså spenderat ganska exakt en månad i veldenz, tyskland för praktik på en restaurang tillsammans med anton. jag ska inte säga att jag ångrar att jag åkte, men om jag visste hur det skulle bli, hade jag inte åkt. veldenz visade sig vara ännu mindre än vi först räknat med. invånarna var 99% pensionerer. det fanns ingenting. ingenting. eller jo, en liten liten matbutik i samma klass som orion livs i norrköping ungefär.
närmaste "stora staden" låg 25 på cykel där ifrån och var som gamla stan i stockholm. det vill säga bara massa caféer och souvenirbutiker, vilket man tröttnade på efter två besök. okej visst att det är en erfarenhet och bla bla och så vidare, men från första dagen vi kom dit räknade vi ner tills vi skulle åka hem. amzing att vi stod ut egentligen.
något intressant var dock att vi minst sagt lärt oss dricka vin, då de hällde i oss minst ett glas varje kväll efter jobbet, och packade på oss flaskor hem. anyway, så här såg det ut:

lyfte i soluppgången. uppsnärjd i det blå?


restaurangen utifrån.


åkte bil in till en större stad för att åka ett gult rundturståg och shopping.

så här såg kvällarna ut efter jobbet. ett glas vin och kalaspuffar.
alla i personalen på restaurangen gick en höghöjdsbana som hette iron man.söt get och fula kalkoner (?)


jobbade två dagar med att skörda vindruvor.
by day and by night.nypressade vindruvor, som smakade skit eftersom det inte tillsättits någonting än.


typ mina drömconverse ganska hårt?frukost på flygplatsen innan hemfärd.bra dag.

idag blev en sån där riktigt bra dag, som började med körlektion i minusgrader. forsatte med skolan och många kära klasskamrater som jag saknat SÅ. chorizo, faktasökande och paraplydanser senare - fika och häng på stan med grabbar som jag gillar. la beslag på ett par äckligt snygga skor och fick 100 kronor rabbat. nu är det träning för första gången på en månad, yes!

the social network.

NU ska jag, efter en dag på ikea bland skrikande barn och doftljus, byta om till se-på-bio-vänliga kläder och sen promenera under ett blått paraply in till stan och böta becca och martina. jag är SÅ glad. att få träffa alla igen. och imorn ska jag äntligen till skolan. ÄLSKADE SKOLAN. och jag menar det. i just love these days.

en bra lördag.

gårdagen bjöd på kära återseenden. zara och jag trängdes på stan med alla som se på invigningen av nya spårvägen till hageby. en gratis fika och en till fika på espresso house. mötte sebastian för pussar och kramar och tacomiddag hos mig.

kvällen fortsatte med bowling. om vi säger så här - jag har gått ner mig. i used to be good so good. nu så bara.. nae. till och med zara va bättre än mig?! trots tre strikes kom jag sist och sist och sist. pinsamt. skyller på att jag inte hade mina turkalsonger på mig.


sverige, shalalalala!

jag gråter nästan glädjetårar. ÄNTLIGEN HEMMA! har inte tid att förklara och berätta massa strunt, för jag har en date. med min älskade vän zara och sen min älskade pojkvän sebastian. åh va glad jag är. in i duschen sen springer jag som ett skott till stan. later!

10.

10 days to go. countdown for sure!!!

i'm alive!

yes i am.

RSS 2.0