tyskland.

this is it. imorn drar vi. för er som inte förstått, ska jag till tyskland för en månads praktik på en restaurang med anton. är konstigt nog knappt nervös. ska ju leva vardagsliv i en månad i ett annat land. bara en sån sak som att prata engelska hela tiden, vad fan heter visp på engelska ens?!

det är packat, jag jag klarar viktgränserna med marginal till och med! känns bra tror jag, har inte glömt nåt vad jag kan komma på. hoppas verkligen att det finns tvättmaskin tillgängligt, annars ligger jag risigt till på tros- och strumpfronten! har i alla fall med mig en marabou chokladkaka, in case of emergency. och fyrapack tandborstar, utifall att jag tappar den första i toan, blir rånad på den andra, och skänker den tredje till en uteliggare.

såååå, ska upp om tre och en halv timma och jag har inte ens gått och lagt mig än. det är verkligen dags nu. blir inte mycket sova på planet eftersom det bara tar två timmar. har ingen aning om vi har tillgång till internet där vi ska bo. hoppas på det så att jag kan hålla er uppdaterade med mitt spännande liv! om inte, hörs vi om en månad. PEACE!

Kommentarer

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0