öva i sälen, åk i åre.första dagen tyckte vi att det var en jättebra idé att ta kabinbanan upp klockan kvart i fyra när det blåste 345 meter per sekund och sikten var absolut max tre meter. det tog oss 50 minuter att ta oss ner.


OBOY vilket förträffligt jävla vackert väder. blir ju fan nästan tårögd.


misslyckad självutlösarbild.


chillar med en paus i björnlandet. the place to be så att säga.


helt sjukt galen afterski på fjällgården. man fick inte stå på borden, men om man hade fått det hade garanterat vareda jävel gjort det. bad influence regerade hela veckan, även om sångaren såg ut som e-type, gitarristen som alex schulman och han på keyboard som markus krunegård.vi klättrade upp till åreskutans topp. svettigt och tugnt men vad gör det när man får kexchoklad och sjukt bra offpist ner?


offpisten runt tusenmetersliften är typ den bästa nedfarten om jag får bestämma. dessvärre gick liften sönder, minst sagt.


det fanns en sjukt snäll älg.
åre ÄR det fetaste du kommer åt i sverige. åkningen, bärsen, vädret, festen you name it allt är fett som smör. det säger sig själv när max på torget är öppet till 03 varje dag?

insåg att det här kanske var den sista fjällresan med våra familjer (det vill säga betald) på länge om allt går enligt planerna nu efter studenten. it has been a pleasure.

Kommentarer
Postat av: Maria Svedenhov

Elsa, kul att du röjde på vår after ski! Riktigt bra bilder och jag gärna vilja lägga upp ett par av dem på Fjällgårdens Facebooksida, är det ok för dig?

2011-03-10 @ 10:34:29
Postat av: ELSA

det går bra såklart!

2011-03-13 @ 00:14:29

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0