jaja.

känner inte så mycket för att hänga här som ni kanske märker. börjar jobba imorn, drar till putte i parken om två och en halv vecka, åker till ayia napa i augusti sen är framtiden rätt oplanerad förutom att jag hoppas på att lyckas ta mig till australien efter nyår.

kanske glider in här och berättar om det hänt nåt oplanerat. typ som att någon har legat med ett träd och fått klamme, eller om fimpen kommer i tid.


student 2011.igår tog jag studenten. det var det sjukaste, bästa, roligaste och galnaste jag varit med om. vi åkte flak i en och en halv timma men jag hade kunnat göra det i sex timmar. och nu är det slut. den bästa veckan, och de bästa tre åren i mitt liv är slut. kapish barra. jag skrattade igår men ja, jag grät också.

studentvecka.

igår åkte den på. myssen. det var helt jävla galet. nu är det FEST i en vecka och kommer bara anlända hem för att äta och sova i princip. jajjemen. hörs!


"fort, ge mig saltet!"

kom hem från jobbet 23.30. jävligt trött. något som glädjer mig är i alla fall att brudarna på jobbet går runt och drar sunes sommar-citat, pratar norrländska och dansar moonwalk på arbetstid. känner liksom att jag kommit rätt.

dreamteam.

hade sjukaste drömmen inatt. jag var nånstans där plura och håkan skulle spela tillsammans. plötsligt ramlar plura ihop på scenen. jag hoppar upp för att hjälpa till och håkan springer och ringer ambulans. plura håller mig krampaktigt i handen och försöker få fram något ljud. håkan kommer tillbaka och lägger sig och gråter i min famn och jag stryker honom över det mjuka lockiga håret. plura lyckas få fram att han vill att vi ska tatuera in våra namn på hans kropp, till minne av att vi satt hos honom in i det sista. håkan gör en skiss och tatuerar "håkan & elsa" på hans arm. sen vaknade jag. fint och sorgligt på samma gång. vore ju tragisk om plura dog, men den dagen jag stryker håkan över håret har jag fan i mig lyckats i livet.

tillbaka till stan som en nattfjäril mot ljuset, tillbaka till knarket.

har varit runt i halva sverige känns det som. skålade med bubbel när elsa fucking magnusson tog studenten. hängde med på fest, låtsades att jag var student och fick en gratis fylla. cruisade över till helsingfors. köpte öl, cigaretter och jelly beans. va på 50-årspartaj för morsans brorsas fruga. blev sjuk över en natt men är frisk nu. imorn blir det fest i solisen med zarisen. jävligt nice. har förresten nog lite bilder från helgens äventyr, men de ligger inte tillräckligt nära för att jag ska kunna nå dem genom att sträcka ut armen, så det kommer kanske framöver i stället.

RSS 2.0