oboy.

nämen hörni, här kan va ju inte sitta! litar på att det är lika varmt som det ser ut att vara (ignorerar snön) och sticker ut och odlar fräknar med zara. ingen söndagsångest här inte. en bärs i solen skulle ju sitta utomordentligt fint, men för vilka pengar? en parkbänk med en sjuttis zaranoff duger ju också, vi är öppna för alla förslag!

 

...............................................................................................................................................................


SEX TIMMAR SENARE: inga framsteg på spritfronten. men vi lyckades skrapa ihop våra sista riksdaler till en varsin glass som avnjöts i solen vid strömmen över en vild diskussion om nuläget. zaras kommentar om livet var: "varför gjorde du slut med sebastian, han har ju alltid cola hemma?". det höll inte, så en kvart senare satt vi i min trädgård och drack kaffe och tittade på när pappa grillade samtidigt som vi gapade "everybody wants sausage!" i kör (lite för internt kanske.. ?) SÅ mycket mer stabilt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

fett! fanns det en gilla knapp så skulle detta inlägg gillas hårt

2011-03-21 @ 20:43:03

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0