johnossi.

shit. vilka killar. så jävla iskalla. dog och återuppstod x antal gånger. drog igång kalaset med dead end. det var galet. folk tappade skorna. och löshåret. och dom var så jävla mycket snyggare i verkligheten. fick helt ärligt koncentrationssvårigheter.

"det bästa med att sverige är ett sånt litet land är att alla musiker känner varandra"
och så glider adam olenius från shout out louds och markus krunegård in på scenen och de kör sickness tillsammans. varför nöja sig när man kan få mera liksom? mavericks, summerbreeze, what's the point och 18 karat gold som extranummer. utomordentligt.

the sad part är att nu ska dom chilla ett bra tag fram över, så lär inte se skymten av varken john eller ossi på för många dagar/veckor/månader, så länge vi inte ses i sommar över en bärs (eller så länge jag inte drar till hultsfred, vilket inte kommer hända). jag väntar (o)tåligt på nästa platta. toppar den mavericks dör jag nog.

bilderna är inte av bästa kvalité pga att alla köttade sönder.förresten, vad är oddsen att springa in i adam när ingen av oss visste om att den andra var där? ödet for sure.

Kommentarer

Säg nåt fett!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0