vi kanske ses det finns en chans, på en spårvagn nånstans

befinner mig i uppsala där jag ska tillbringa min sista natt i sverige på förhoppningsvis ett år. resfeber? vad är det? nu kör vi australien. all in. ska konvertera till aborgin och skaffa barn med en blond surfare. nu börjar livet. PUZZ.
ditt yttre lockar mig ditt inre skrämmer iväg mig

panik?
yes.


jag skäms för jag minns att vi var som du

även om jag tro det eller ej är lite trött på mitt vilda singelliv är det skönt att slippa ha en karl att säga farväl till i sånna här tillfällen. dock var det inte det lättaste att ta avsked av mina trogna vapendragare marty och JP heller. försökte att inte göra en allt för stor grej av det hela, men det är ju faktiskt fett stort ändå. hur mycket jag än inte vill tro det är det nog nu jag skulle kallas vuxen för första gången.man packar pistol som man packar en bil där jag bor

"packar". i mitt 20 åriga liv har det aldrig funnit något jag varit sämre på.
ska man ta med sig alla trosor eller lämna kvar några hemma?
hur packar man kondomer för bästa hållbarhet?
får man ta med sin snowboard?länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem nykter eller alldelens för full

lyssnar på håkan och gråter.
allt är perfekt.du kommer aldrig kunna håll mig tillbaks
jag dog lite grann men min själ börjar läka

blir typ förbannad så bra den här låten är. om jag hade varit av det manliga könet hade jag haft årets prakt. hoppas 24/7 att jag en dag ska hitta john engelbert ligga naken i min säng. mår helt seriöst psykiskt dåligt av att innerst inne veta att jag aldrig kommer få ligga med honom.


älskling jag är hemma nu

hemma som en hemmafru
eller som en hemmaman
det spelar ingen roll om vi kan vara med varann


med olika motiv i olika sängar kommer vi nog alltid låtsas som det regnar

kopplart bort allt som heter australien och kopplar på allt som heter snowboard för några dagar. ska dricka så jävla mycket öl och ragga upp så jävla mycket boyz. 02.30 avgår bilen och då är det party non stop fram till söndag morgon som gäller.
RSS 2.0